Urbanització Carrer Cervantes

VISITA VIRTUAL a la casa pilot.

Visita Virtual C/ Cervantes

Vistes exteriors de les cases del carrer Cervantes de Linyola.

____________________________________________________________________________

PLÀNOL DE PLANTA

HABITATGE
SUP. ÚTIL HABITATGE 
CUINA-MENJADOR39,13 m2
DORMITORI 116,24 m2
BANY DORMITORI09,70 m2
DORMITORI 213,07 m2
DORMITORI 312,54 m2
BANY05,23 m2
RENTADOR07,07 m2
TRASTER12,84 m2
DISTRIBUIDOR12,30 m2
TOTAL:128,12 m2
SUP. ÚTIL APARCAMENT35,65 m2
SUP. CONST VOLUM APARCAMENT49,82 m2
SUP. CONST VOLUM HABITATGE162,65 m2
TOTAL:212,47 m2
Casa Tipus – Cotes aproximades.

LA URBANITZACIÓ

SUPERFICIES I PREUS

CASA 1CASA 2CASA 3CASA 4CASA 5
482,24 m2507,87 m2477,78 m2394,51 m2317,80 m2
344.100348.000343.400330.600318.500
En aquests preus no estan inclosos els impostos.
No inclòs mobiliari interior ni exterior, així com la piscina de la casa 1.

______________________________________________________________________________

MEMORIA DE QUALITATS

5 Habitatges unifamiliars d’obra nova de planta baixa. L’edifici té dos volums, el de l’aparcament més alt i el de la resta d’habitatge. Pel que fa a la distribució, a planta baixa trobem al volum 1 l’aparcament per dos vehicles amb un passadís amb armaris d’emmagatzematge que comunica directament amb el menjador. Al volum 2, trobem el distribuïdor d’entrada, d’on podem anar a tota la resta d’estances: bany, rentador, menjador-cuina, dormitori suit amb bany i vestidor i 2 dormitoris individuals. La sala-menjador i el dormitori amb suit amb sortida a l’exterior a un pati.

Pel que fa a la construcció, són habitatges amb forjats unidireccionals de plac alveolar de 35 cm i xapa de compressió de 5cm, recolzats sobre parets de càrrega de gero de formigó i fonaments de riostra correguda. Cada casa és independent de l’altra en tota la seva estructura, no comparteixen fonamentació. La coberta serà plana invertida, amb 20 cm d’aïllament i acabat de palet de riera. L’altura entre forjats serà de 3,12m, amb una altura lliure d’habitatge de 2,60m.

Referent a les parets envolvents, en façana s’ha pensat un sistema sate de 10 cm de gruix amb acabat acrílic blanc, paret de gero de formigó, 3 cm d’aïllament de poliestirè extruït, i trasdossat de 4 cm de llana de roca i placa de pladur. En les mitgeres, paret de gero de formigó i trasdossat de 4 cm d’aïllament de llana de roca i placa de pladur.

En els terres es col·locarà terra radiant, amb el corresponent aïllament 4 cm de poliestirè extruït, la capa de morter i acabat ceràmic en PB, amb possibilitat canviar a parquet si el client ho vol. En tot l’habitatge hi va fals sostre amb 4 cm de llana de roca i acabat de placa de pladur. El fals sostre permet el pas de les instal·lacions de forma fàcil.

Aquest sistema d’envolvents garanteix un bon aïllament acústic i tèrmic, creant un espai interior sense ponts tèrmics molt eficient.

Pel que fa als acabats, la zona exterior pavimentada i l’interior de l’aparcament tindran un terra de formigó imprès a escollir color i textura dins d’una amplia gamma.

Els paviments interiors P1 seran de rajola ceràmica porcellànica de bona qualitat, amb colors i mides a escollir. El sòcol serà blanc de DM lacat o de la mateixa rajola.

Les parets dels banys van totes amb microciment, de colors clars. Els banys van totalment equipats amb sanitaris, lavabos amb moble, miralls, aixetes monomando als lavabos i termostàtiques a la dutxa i banyera i mampara a la dutxa.

La cuina té un disseny funcional i modern, a escollir entre varis acabats. Està inclòs el mobiliari segons distribució i tots els electrodomèstics de la casa bosch. (combi no-frost integrable, forn multi-funció, microones, rentaplats integrat, encimera de tres focs i campana de sostre).

Les portes de 80 lacades blanques amb manetes i condemna als banys.

La fusteria exterior serà de PVC, de color fusta amb vidre baix emissiu 4/24/4 i caixes de persiana cajaislant 300. Persianes RR45 amb motor. Porta d’entrada a l’aparcament seccional i porta d’entrada a l’habitatge i peatonal de l’aparcament de panell amb pany i clau.

Pel que fa a les instal·lacions, hi haurà instal·lació d’aigua calenta i freda sanitària amb un termo de 1000l. Instal·lació elèctrica amb sèrie simon 27 blanc neu, 5 bases de dades i antena de TV amb 5 tomes, vídeo porter amb monitor i wi-fi, calefacció amb terra radiant calent i fred, caldera d’aerotermia, instal·lació de ventilació i renovació d’aire amb recuperador de calor.

Referent a la tanca i portes exteriors, a carrer tanques de 2,2m d’altura de paret de pedra a façana principal i de bloc de formigó blanc a la resta. Porta peatonal d’una fulla batent de panell amb pany i clau.

Cases a la Carta, on pots escollir tu mateix acabats i distribucions segons les teves necessitats i gustos.

______________________________________________________________________________

Situació de les cases:Altres Promocions en marxa.

Promoció Palau d'anglesola

Visiti la nostra Promoció de 3 cases de doble planta amb jardí al Palau D’anglesola

CatalanEnglishFrenchSpanish