Coneix-nos.

Benvinguts a la nostra pàgina web.

Som una empresa del sector de la construcció que te una bona imatge per un servei ben prestat.

 

Empresa del SXXI

La nostra organització interna a nivell de procediments execució de tasques està molt automatitzada amb les últimes tecnologies del mercat, per tal de fer la feina més ràpida i eficient a tots els nivells.

Professionalitat

Disposem d’un equip de persones de la més alta qualificació professional, molt involucrats amb la empresa i amb el client.

Àrea geogràfica

L’àmbit geogràfic al que operem es normalment el de Catalunya, Aragó i Sud de França, encara que també tenim clients d’altres àrees.

Àmbits d’actuació

Construcció: particulars i empreses amb reformes i obra nova. Sector públic Promocions de cases unifamiliars amb terrenys propis i de tercers. Prefabricat: particulars, empreses i sector públic.

R+D+I

La inversió interna es constant per ser sempre a un nivell d’execució d’obra amb les últimes novetats del sector, que es tradueixen en ser més fiables, més ràpids i realitzar el treball d’una forma més còmoda.

Consolidada

Roc-Oliva es una empresa consolidada que treballa de forma constant per donar un bon producte al client. Buscant sempre la seva satisfacció, també per la professionalitat i per la qualitat humana del tracte amb les persones del nostre equip.

 

      Organigrama

Director General
Encarregats
Arquitecte
Dir. Financiera
Encarregat  de magatzem
Informàtica
Comercial
Oficials 1ª
 
|
 
Imatge Corporativa
Màrqueting
Oficials 2ª
 
Responsable Administració
 
Publicitat
 
Peons Especialitzats
         

 

 

 

 

 

CatalanEnglishFrenchSpanish