Art en Formigó

Una de les nostres activitats és l’elaboració d’obres artístiques i funcionals en formigó.

És una disciplina que conjuga la tècnica i l’artesania, facetes a les quals som especialistes, dotant a les nostres creacions de les textures, formes i acabats que el client sol·liciti.

En algunes ocasions, en col·laboració amb els clients, també desenvolupem el disseny de les peces.

 

 

 

 

 

A la nostra línia de fabricació d’elements per a equipament urbà, en formigó auto-compactant, predomina fer “el més difícil”.

I és que la nostra versatilitat, experiència i preparació tècnica ens permeten escometre projectes complexos i donar solucions efectives a qualsevol disseny.
Un exemple són les jardineres cilíndriques amb seient perimetral, com la de la foto, de 3 m de radi, fabricades en una sola peça i amb una textura que imita a la fusta rústica.

 

 

 

 

 

El formigó per a nosaltres és versàtil, resistent, durador i bell, per això lo tractem i concebem com un material noble.

És per això que cada dia aprenem i millorem en com tractar-lo, modelar-lo i acabar-lo. Ho fem sense alterar la seva essència primigènia, i podem convertir-lo en símbol i representació mitjançant el seu ús als nostres fabricats.
Dissenyem o fabriquem el seu propi projecte, amb els acabats i textures que desitgin.

 

 

 

 

Els cementiris són llocs especials per la seva gran simbologia i la profunda espiritualitat que provoquen en les persones que els visiten. És per això que procurem dotar a les nostres obres d’un aspecte potent, carregat de simbolisme i amb molta força.

Realitzem encàrrecs que poden abastar, des de la mera fabricació i instal·lació, fins al disseny, projecte, promoció i publicació de l’obra.

Partint sempre des del formigó auto-compactant, podem donar les formes i textures precises, o incorporar altres elements, com a diferents tipus acer, elements ceràmics, cristalls, etc.

 

 

CatalanEnglishFrenchSpanish